Een Questy van doen.

Questy is het resultaat van de samenwerking tussen Thomas (grafisch ontwerper) en Roy (talent ontwikkelaar). Twee liefhebbers van voetbal, ondernemen, innovatie èn een goed gesprek. Het resultaat: Questy, waar creativiteit en communicatie elkaar vinden.

De kennismaking was langs de lijn bij voetbalvereniging Klein Maar Dapper uit Wateringen. Beide zzp'er en ondernemend was het Roy die het initiatief nam: "Ik was op zoek naar een fysiek product waarmee ik nog meer waarde kon achterlaten bij mijn klanten. Thomas vertelde over zijn werk als grafisch ontwerper en zag direct mogelijkheden voor een samenwerking."

Thomas: "In eerste instantie was de vraag van Roy of ik een offerte wilde maken voor het ontwerp van een kaartspel voor de zakelijke markt om mensen betere gesprekken te laten voeren. Zijn enthousiasme en kennis over het onderwerp werkte aanstekelijk en al snel bleek dat een samenwerking een veel leukere manier was om de plannen uit te werken. Roy de praatjes en ik de plaatjes."

Inmiddels twee kaartspellen verder zijn er plannen genoeg voor andere en aanvullende kaartensets. "Elkaar goed leren kennen is erg waardevol, zeker ook op de werkvloer. We willen leidinggevenden en medewerkers inspireren en faciliteren om open en ontspannen met elkaar in gesprek te gaan en te blijven."

Thomas, van de plaatjes

Grafisch ontwerper - eigenaar Studio Mooi Rood

Vader van twee / Samen met Vicky / Ondernemen / Natuur / Strand / Bergen / Voetbal / Hardlopen / Vrienden / Design / Kroeg / Theater / Kunst / Festival / 80's & 90's disco

"Dan maak ik maar zin."

LinkedIn: Thomas van der Schoor

Roy, van de praatjes

Talent ontwikkelaar - eigenaar Rocta Talentontwikkeling

Vader van twee / Samen met Nicole / Ondernemen / Gek op hersenfeitjes / Voetbalcoach / Koken / Film: Good Will Hunting / Wintersport /  Vrienden / Muziek / Theater / Kamperen

"Ik laat me niet betalen met weggegooid geld."

LinkedIn: Roy van Bijsterveld