Samen aan de slag

Onze Questy-methode is zo eenvoudig dat je direct zelfstandig aan de slag kunt. Toch kan samen aan de slag met professionele begeleiding prettig zijn.

Questy biedt daarom een aantal interactieve trainingen en workshops aan. Je wordt begeleid door een ervaren trainer die jouw uitdagingen zelf uit de praktijk kent. De kracht van de workshops zit in de toepasbaarheid. Vandaag een Questy workshop en morgen direct ermee aan de slag. 

Workshop Het goede gesprek

Wij nodigen jou en je team uit voor een unieke ervaring. Een praktische workshop waarin we samen de kracht van effectieve communicatie ontdekken, ondersteunt door de innovatieve Questy-methode.

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.

Workshop Meesterschap in het gesprek

Stap met ons mee in de wereld van effectieve leiderschaps-communicatie met onze workshop: Meesterschap in Het Goede Gesprek. Ontdek het verschil tussen een ‘gewoon gesprek’ en een ‘goed gesprek’ en leer essentiële vaardigheden op een vernieuwende Questy manier.

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

Vraag het Roy

De impact van deze workshops is direct merkbaar in jullie volgende gesprekken. Het is belangrijk dat elke workshop aansluit bij de organisatie en het team. Daarom nodigen wij u uit om ons een bericht te sturen als u onze brochure wilt ontvangen waarin we meer uitleggen over de mogelijkheden. 

Gebruik hiervoor de contact pagina. 
Wilt u direct met Roy spreken mail dan naar contact@questycards.nl of bel gewoon even met hem. Tel: 06 23 21 29 75 

 

Wilt u onze brochure ontvangen stuur ons dan een bericht. U ontvangt de informatie per mail.